Varkensklasseerder

in Ruiselede

Groep Danis is een familiaal bedrijf dat alle aspecten van de varkenshouderij groepeert. De verschillende afdelingen zijn perfect complementair en vormen een geïntegreerde ketting, gaande van genetica, veevoeders en het veredelen van grondstoffen tot hoogwaardige eiwitbronnen, tot het duurzaam kweken, slachten en versnijden van varkens.

Groep Danis ontwikkelt innovatieve concepten voor alle aspecten van de professionele varkenskweek.

Misschien kent u ons wel van een lekker stukje vlees van het Slagersvarken of The Duke of Berkshire?

http://www.danis.be

Groep De Brauwer nv is één van de belangrijkste Belgische handelaars in varkenskarkassen. De slachtingen vinden plaats in ons eigen slachthuis te Ruiselede. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven klasseerder van varkenskarkassen. Binnen het team van klasseerders sta je in voor: 

  • Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant).

  • Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens.

  • Je kan eventueel worden ingeschakeld bij het klaarmaken van de bestellingen. 

  • Je kan ook worden ingeschakeld bij de administratie van de logistieke organisatie.

  • Je hebt reeds ervaring met het klasseren van varkens of je hebt ervaring met varkensvlees en je bent bereid om het klasseren aan te leren. 

  • Je bent vertrouwd met de hygiëneregels in de vleesindustrie en je past ze strikt toe. 

  • Je bent een teamspeler en springt in waar nodig. 

Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is.

In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 8 december 1992, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier