Bij ons werken

Maak deel uit van één van de meest innovatieve bedrijven uit de sector.

Jobs

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Vragen?

    Anne-Sophie, Laura en Greet

    Het HR Team

Onze troeven

Teamwork

Danis, is een familiebedrijf waar er een horizontale structuur is, waarbij iedere schakel even belangrijk is. Samen realiseren we meer.

Integriteit en respect

Dit zijn de bouwstenen voor een goede relatie. We houden ervan om vertrouwen te geven aan onze collega’s en duurzame relaties op te bouwen.

Goesting

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. Problemen zien we als uitdagingen.

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 8 december 1992, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz